Werken met mij

Anita Koning

Ondernemer… vind jij de administratie lastig?

Stel jij het ook altijd uit?

Geen idee of het goed is wat je doet?

Dit kan echt anders, je hoeft het niet alleen te doen!

Ik kan je helpen met je administratie, belastingen en het verkrijgen van inzicht in je financiën.

Waar zit jij mee?

Administratie

Een administratie die van A tot Z klopt, op een manier die bij jou past.

Belastingen

Altijd op tijd, volgens de laatste regels ingediend.

Money Managing

Eindelijk grip op je ontvangsten en uitgaven.

Ik ben Anita en ik ben mijn administratiekantoor Ovanko Administraties gestart, omdat ik, in tegenstelling tot de meeste ondernemers, administratie juist leuk en interessant vind.

In het logo staat een vuurtoren en deze is een baken voor de scheepsvaart en schijnt licht over het water.

Met mijn heldere blik kijk ik naar jouw administratie. Ik zie snel waar het beter kan, hoe dit op een simpele manier is aan te passen waardoor jij meer financieel overzicht krijgt.

Voor mij is het belangrijk dat jij jouw administratie op orde hebt en zelf ook steeds beter begrijpt hoe jouw eigen administratie in elkaar steekt.

Mijn klanten omschrijven mij als toegankelijk. Bij mij dus geen ingewikkelde termen maar Jip en Janneke taal en duidelijk uitleg. Lees meer over mij.

Hierdoor krijg jij als ondernemer niet alleen meer inzicht in je financiële cijfers en je bedrijf op cijfers sturen, maar ook meer tijd voor je bedrijf en voor jouw klanten.

Ik verheug mij erop om je meer inzicht te geven in je cijfers en administratie.

Wat zeggen mijn klanten?

Een geschenk uit de hemel

“Voor mij is Anita een geschenk uit de hemel 😉 Haar jarenlange boekhoudervaring zie ik aan alle kanten terug. Ze heeft op elke vraag een helder en duidelijk antwoord (in brede zin). Ze reageert heel snel op de mail en legt waar nodig uit via een doorgestuurde video. Heb in een korte tijd veel geleerd. Als persoon is ze ook bijzonder prettig. Ze weet mijn boekhoud stress te reduceren tot nul. Ik noemde haar al naast boekhouder ook personal coach. Mijn dank is groot!”

Angelique den Outer

Super behulpzaam

“Anita is super behulpzaam en heel fijn om mee te werken. Ze heeft duidelijke oplossingen voor vragen waar ik mee zit. Dankzij haar voelt de boekhouding een stuk lichter.”

Tom de Jongh

Een verademing

“Wat een verademing. Eindelijk een accountant die mijn aangifte serieus neemt en goed en snel communiceert! En snel antwoord op mijn vragen, super fijn! Ik weet dat mijn boekhouding en aangifte in goede handen zijn bij Anita.”

Maartje de Boer