Administratie

In Jip en Janneke taal

Een administratie die van A tot Z klopt, op een manier die bij jou past.

Is de administratie jouw passie?

Ondernemerschap betekent ook dat er werkzaamheden op je pad komen die niet tot je passie behoren, zoals bijvoorbeeld de administratie/boekhouding van jouw bedrijf.

Je weet dat je je inkoopbonnen moeten bewaren en een administratie moet voeren. Maar welke bonnen dien je precies te bewaren en voor hoe lang? En je zoekt al een tijd naar de meest eenvoudige manier om al deze gegevens in te verzamelen en te verwerken. Is dit in een Excel bestand of kies je toch voor een online boekhoudpakket, zoals bijvoorbeeld Rompslomp, Moneybird, Snelstart of E-boekhouden?

Uitbesteden van jouw administratie.

Zonder stress, op een manier die bij jou past.

N

Maar wat als je administratie helemaal niet jouw ding is. En je geen idee hebt, hoe je omzetbelasting aangiftes moet indienen, hoe je een boekhouding moet voeren of moet inrichten en van welke fiscale regels jij gebruik kunt maken?

N

Dan kun je ervoor kiezen om de administratie gedeeltelijk of geheel uit te besteden. Wanneer jij namelijk je boekhouding niet goed bijhoudt, is de kans groot dat je belastingvoordelen misloopt en hierdoor teveel belasting betaalt.

$

Dit is iets wat jij zeker niet wil.

$

Wanneer je de btw-aangiftes te laat indient dan ontvang je boetes en naheffingen. Volgens mij kun jij betere en leukere ideeën verzinnen om je geld aan uit te geven.

Hoe zou het voor je zijn wanneer je:

N

Uitleg krijgt in Jip en Janneke taal.

N

Hulp krijgt bij het inrichten van je administratie.

N

Financieel overzicht hebt.

N

Weet dat je boekhouding goed wordt gecontroleerd/bijgehouden.

N

Een reminder ontvangt wanneer er gegevens in je administratie ontbreken.

N

Btw-aangifte op tijd wordt ingediend.

N

Niet teveel belasting betaalt , omdat er gewerkt wordt volgens de laatste fiscale regels.

N

Geen stress hebt van je administratie.

N

Meer tijd kunt besteden aan je business en/of privé leven.

Ik help je graag een keuze maken voor een kloppende boekhouding waar jij jouw hand niet meer voor omdraait, op een manier die bij jou en jouw budget past. 

Word jij al helemaal blij bij de gedachte om je administratie geheel of gedeeltelijk uit te besteden?

$

Neem dan hier contact met mij op om een telefonische gesprek in te plannen.

Wat zeggen mijn klanten?

Een betere uitleg kan ik niet voorstellen

“Wat fijn dat je af en toe naar de administratie kijkt en ontzettend bedankt voor het toegevoegde filmpje. Een betere uitleg kan ik niet voorstellen ;)”

Scheelt een hoop tijd

“Anita, ik ben erg blij dat het op deze manier kan, scheelt mij een hoop tijd en kan zo veel efficiënter werken. Helemaal top dus!”

Inzicht in mijn administratie

“Heel handig dat ik ook op deze manier inzicht krijg in mijn administratie. Fijn dat het ook is ingedeeld in sub-rekeningen.”

Geeft lucht en vooral rust

“Wat een super prettig telefoongesprek, dank hiervoor! Fijn dat we de koe bij de hoorns gaan pakken; dat geeft even weer wat lucht en vooral rust 😉 En bedankt ook voor de informatie over de aftrekbare kosten.”