Administratie

In Jip en Janneke taal

Een administratie die van A tot Z klopt is van groot belang voor elke ondernemer. Het moet perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Is de administratie jouw passie?

Maar laten we eerlijk zijn, administratieve taken staan niet altijd bovenaan jouw lijst met passies. Ze zijn echter wel noodzakelijk voor het succes van je bedrijf.

Het bewaren van inkoopbonnen en het voeren van een juiste administratie zijn essentiële zaken. Maar welke bonnen moet je precies  bewaren en hoe lang? Je hebt al een tijdje gezocht naar de meest efficiënte manier om al deze gegevens te verzamelen en verwerken. Moet je alles in een Excel bestand plaatsen of is het beter om te kiezen voor een online boekhoudpakket, zoals Rompslomp, Moneybird, Snelstart of E-boekhouden?

Het antwoord hangt af van jouw specifieke situatie en voorkeuren. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om aan jouw persoonlijke behoeften te voldoen.

Met een nauwkeurige en flexibele administratie die volledig afgestemd is op jou, kun je met een gerust hart focussen op wat écht je passie is: ondernemen!

Uitbesteden van jouw administratie.

Zonder stress, op een manier die bij jou past.

N

Wat als je totaal geen interesse hebt in administratie en totaal niet weet hoe je belastingaangiftes moet doen, een boekhouding moet bijhouden of moet voldoen aan fiscale regels?

N

Dan kun je ervoor kiezen om de administratie gedeeltelijk of helemaal uit te besteden. Als jij namelijk je boekhouding niet goed bijhoudt, loop je de kans om belastingvoordelen mis te lopen en daardoor teveel belasting te betalen.

$

En dit wil natuurlijk niemand.

$

Als je te laat bent met het indienen van btw-aangiftes, krijg je boetes en naheffingen. Volgens mij kun jij vast betere manieren bedenken om je geld aan uit te geven.

Hoe zou het voor je zijn wanneer je:

N

Uitleg krijgt in Jip en Janneke taal.

N

Hulp krijgt bij het inrichten van je administratie.

N

Financieel overzicht hebt.

N

Weet dat je boekhouding goed wordt gecontroleerd/bijgehouden.

N

Een reminder ontvangt wanneer er gegevens in je administratie ontbreken.

N

Btw-aangifte op tijd wordt ingediend.

N

Niet teveel belasting betaalt , omdat er gewerkt wordt volgens de laatste fiscale regels.

N

Geen stress hebt van je administratie.

N

Meer tijd kunt besteden aan je business en/of privé leven.

Ik sta te trappelen om jou te ondersteunen bij het maken van een weloverwogen beslissing omtrent een foutloze boekhouding, zodat jij er geen moeite meer voor hoeft te doen. Dit alles op een wijze die volledig aansluit bij jouw behoeften.

Word jij al helemaal blij bij de gedachte om je administratie geheel of gedeeltelijk uit te besteden?

$

Neem dan hier contact met mij op om een telefonische gesprek in te plannen.

Wat zeggen mijn klanten?

Een betere uitleg kan ik niet voorstellen

“Wat fijn dat je af en toe naar de administratie kijkt en ontzettend bedankt voor het toegevoegde filmpje. Een betere uitleg kan ik niet voorstellen ;)”

Scheelt een hoop tijd

“Anita, ik ben erg blij dat het op deze manier kan, scheelt mij een hoop tijd en kan zo veel efficiënter werken. Helemaal top dus!”

Inzicht in mijn administratie

“Heel handig dat ik ook op deze manier inzicht krijg in mijn administratie. Fijn dat het ook is ingedeeld in sub-rekeningen.”

Geeft lucht en vooral rust

“Wat een super prettig telefoongesprek, dank hiervoor! Fijn dat we de koe bij de hoorns gaan pakken; dat geeft even weer wat lucht en vooral rust 😉 En bedankt ook voor de informatie over de aftrekbare kosten.”