Money Managing

Sparen met digitale potjes

Money managing – sparen met digitale potjes

Zo kun jij jezelf aan het eind van de maand ook een salaris uitbetalen.

Jij herkent het vast ook dat ondernemen en sparen niet altijd samen gaat.

Je hebt best een leuke omzet, maar uiteindelijk blijft er maar weinig over voor jezelf. Natuurlijk betaal je trouw de binnenkomende facturen, maar je hoopte dat er inmiddels meer financiële groei zou zijn en dat jij jezelf een normaal salaris aan het einde van de maand kon uitbetalen.

Helaas lukt dit steeds niet.

Iedere maand beland je weer achteraan in de rij of je maakt wekelijks een klein bedrag naar je zelf over. De maanden waarin je de btw moet afdragen en de aangifte inkomstenbelasting moet betalen, zou je het liefste skippen omdat je daar gewoonweg geen budget voor hebt.

Wat zijn de gevolgen?

Van niet aan je verplichtingen kunnen voldoen?

N

Aanmaningen, boetes en rente

Maar je moet wel betalen want wanneer je niet betaald, ontvang je aanmaningen en dan worden de bedragen alleen maar hoger door de boetes en de rente.

N

Financiële problemen.

Je wilt geen financiële problemen, dus betaal je wat betaald moet worden. Maar je verzucht regelmatig dat het toch anders zou moeten gaan.

Het kan echt anders!

Met mijn speciaal ontwikkelde Money Managing tool sta jij nooit meer voor financiële verrassingen en kun jij jezelf uitbetalen.

Wat geeft Money managing jou?

N

Creëren van overzicht

Om niet voor verrassingen komen te staan bij de btw betaling en/of inkomstenbelasting betaling is het hebben van overzicht noodzakelijk. Hierbij is het van belang dat je weet hoeveel omzet jij moet genereren om je gewenste salaris uit te kunnen betalen. Ook is het handig dat je weet welk bedrag je apart moet zetten om je btw af te kunnen dragen en je inkomstenbelasting te kunnen voldoen. Wanneer je inzicht in je financiën hebt, weet je ook of er ruimte is om je gedroomde investering of scholing te kunnen doen.

N

Hoe zou het voelen als je nooit meer stress hebt over je financiën en jezelf iedere maand een salaris kan uitkeren?

Hoe zou het voor je zijn, wanneer jij overzicht hebt in je financiën en geld gereserveerd hebt staan voor de inkomstenbelasting. Je hoeft dan niet in paniek te raken bij het afdragen van de btw of bij het ontvangen van een blauwe brief met het verzoek om de inkomstenbelasting te betalen. Deze paniek kan veel stress met zich meebrengen en hoe fijn zou het zijn als je deze stress niet meer hoeft te ervaren?

N

Jouw verantwoordelijkheid

Het beheren van de omzet die op je rekening komt, is best een grote verantwoordelijkheid, want het geld dat je ontvangt is niet direct je salaris. Over het algemeen zijn je ontvangsten niet iedere maand hetzelfde en moet je ook nog eens rekening houden met het afdragen van btw en het betalen van je inkomstenbelasting. Daarnaast is het van belang dat je ook voldoet aan je maandelijkse verplichtingen, zowel zakelijk als privé. Maar hoe zorg je ervoor dat je goed omgaat met deze grote verantwoordelijkheid? En hoe houd je overzicht in je financiën? 

N

Geld managen

Om problemen te voorkomen moet je jouw ontvangen geld gaan managen en het nog niet gaan zien als jouw salaris. Het geld is pas jouw salaris wanneer je aan je verplichtingen van betalen van leveranciers, afdragen van btw en het betalen van de inkomstenbelasting hebt voldaan. 

Maar hoe dan?

Ik heb een heel simpele manier voor je ontwikkelt die easy peasy is.

Het managen van je ontvangen geld kan eenvoudig met digitale spaarpotjes. Vrijwel iedere bank heeft de optie om met digitale spaarpotjes te werken en dit kan eenvoudig worden ingesteld. Hierbij kun je zelf je spaardoel bepalen en maandelijks een bedrag in het digitale spaarpotje storten. Hierdoor creëer je op een simpele manier overzicht in je financiën en zo heb je het geld wat je nog moet betalen apart staan.

Maar hoe bepaal je hoeveel geld je in een spaarpotje moet stoppen om je leveranciers en de belastingdienst te betalen en jezelf te voorzien van salaris?

Kun jij hier wel hulp bij gebruiken?

Ik help je hier graag bij, door mijn jarenlange ervaring als boekhouder, ondernemer en cijfermatig inzicht weet ik precies waar je op moet letten.

Het door mij ontwikkelde Money Managing werkt eenvoudig het vergt alleen een beetje discipline. En zelfs daar help ik je bij 😊

Met Money Managing heb je overzicht, hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan bij het uitbetalen van je eigen salaris en belastingbetalingen.

Hoe werkt money managing?

Je hebt de keuze uit twee pakketten:

Kies het pakket wat aansluit op jouw situatie en wensen.

Basis money managing

– E-book met alle informatie en uitleg (m.b.v. video’s) hoe jij simpel met het money managing systeem kan werken en hoe jezelf de percentages voor de potjes kunt bepalen.

– Opgemaakte Excel sheet om easy peasy je berekeningen te laten maken.

– Reminders om je op weg te helpen en je bij de les te houden, zodat je van jouw money managing een gewoonte maakt.

Prijs € 195,00 excl. btw

Premium money managing

– Alles van basis twv. € 195,00.

– Een zoom meeting van 30 minuten bij aanvang waarin we samen gaan bepalen wat de spaardoelen zijn, zodat ik voor jou de percentages voor de potjes kan berekenen en in je excel sheet kan zetten.

– Gedurende een maand kun je aan mij je vragen stellen die betrekking hebben op Money Managing, zoals percentage aanpassing, implementatie boekhouding, etc. Dit kan via whatsapp, telefonisch of mail.

Prijs € 333,00 excl. btw

FAQ

Antwoord op de meeste vragen

Moet ik overstappen naar een andere bank?

Dit is niet nodig. Over het algemeen kan iedere bank werken met spaardoelen, maar je kunt natuurlijk wel spaardoelen hebben bij een andere bank.

Moet ik betalen voor de extra potjes bij de bank?

Bij sommige banken wel bij andere banken niet. Kijk naar de voorwaarden bij jouw bank.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na aankoop hier op de website ontvang je een bevestiging in je mail en vrijwel gelijk daarna krijg je toegang tot jouw Money Managing Tool.

Hoe het vervolgens werkt staat heel duidelijk uitgelegd in het e-book, mocht het onverhoopt toch niet helemaal duidelijk zijn dan kun je uiteraard altijd contact opnemen. Koop je het premium aanbod dan kom ik binnen 48 uur bij je terug om een afspraak in te plannen voor jouw start Googlemeeting met mij, waarin we samen aan de slag gaan en ik je adviseer en help om je spaardoelen en percentages te bepalen.

Moet ik een rekenwonder zijn?

Nee helemaal niet. Ik lever je een excel bestand aan die je heel eenvoudig kunt invullen. Geen stress dit is easy peasy.

Word jij al helemaal blij bij de gedachte om je administratie geheel of gedeeltelijk uit te besteden?

$

Neem dan hier contact met mij op om een telefonische gesprek in te plannen.

Wat zeggen mijn klanten?

Een betere uitleg kan ik niet voorstellen

“Wat fijn dat je af en toe naar de administratie kijkt, en ontzettend bedankt voor het toegevoegde filmpje. Een betere uitleg kan ik me niet voorstellen ;)”

Scheelt een hoop tijd

“Anita, ik ben erg blij dat het op deze manier kan, scheelt mij een hoop tijd en kan zo veel efficiënter werken. Helemaal top dus!”

Inzicht in mijn administratie

“Heel handig dat ik ook op deze manier inzicht krijg in mijn administratie. Fijn dat het ook is ingedeeld in sub-rekeningen.”

Geeft lucht en vooral rust

“Wat een super prettig telefoongesprek, dank hiervoor! Fijn dat we de koe bij de hoorns gaan pakken; dat geeft even weer wat lucht en vooral rust 😉 En bedankt ook voor de informatie over de aftrekbare kosten.”