In de media

Ovanko Administraties

In de media

Ovanko Administraties

 

Pauwervrouwen Magazine

Column

In 2023 werd ik gevraagd om een column te schrijven voor het Pauwervrouwen magazine van Corine van Zoelen. Natuurlijk heb ik ja gezegd en nu prijkt mijn column op pagina 81 van het Pauwervrouwen magazine, gewijd aan administratie. Naast mijn column bevatten de pagina’s van dit magazine interessante artikelen over onderwerpen als human design, chakra’s en ochtendrituelen. Wil jij dit magazine ontvangen? Stuur mij dan een e-mail. Het magazine is verkrijgbaar voor € 20,00, of je ontvangt het gratis bij aankoop van mijn cursus Money Managing.

Podcast

Met Corine van Zoelen

In 2024 werd ik gevraagd door Corine van Zoelen om een podcast met haar op te nemen. En al zeg ik het zelf het is echt een hele leuke podcast geworden.

Dit is wat een luisteraar zei:
“Ik heb de podcast beluisterd. Gaaf dat wat je doet en leuk dat jij dan weer iets hebt met cijfers en financiën. Maar vooral dat je jouw eigen koers bent blijven varen ondanks andere meningen van bv je eigen man. Het interview heeft een opgewekte sfeer maar het is ook wel helder dat het jou allemaal niet is komen aanwaaien. Ik heb respect voor de veerkracht waarmee je jezelf weer hebt opgericht na moeilijke perioden. Terugkijkend heeft dit je echter allemaal wel gevormd tot wie je nu bent. Levenswijs, krachtig en nog veel meer jezelf!”

Ben jij nieuwsgierig naar de podcast hij is hier te beluisteren.

Logo

Vuurtoren met een schijnend licht

Een vuurtoren is een baken, in de scheepvaart en zorgt ervoor dat je veilig kunt navigeren. Ik wil jou ook dat veilige gevoel geven, zodat jij veilig kunt navigeren in je bedrijf.

Ik wil een licht schijnen op jouw administratie. Samen kijken wat jij zelf wilt gaan doen of wilt laten verzorgen, op een manier die bij jou past.

 

De maan verwijst naar rustig slapen. Geen zorgen over je administratie, hoe fijn zou dat zijn?

Wat zeggen mijn klanten?

Vakkundige vrouw

“Anita is een vakkundige vrouw, zij denkt mee, geeft waardevolle tips en helpt je altijd. Kortom een absolute aanrader.”

Paul Janssen

Jij ‘snapt’ het online ondernemen

“Anita bedankt voor de informatie. Ik voel nu al dat ik bij jou aan het juiste adres ben. Jij ‘snapt’ het hedendaagse online ondernemen, nice!”

Agnes

Een verademing

“Wat een verademing. Eindelijk een accountant die mijn aangifte serieus neemt en goed en snel communiceert! En snel antwoord op mijn vragen, super fijn! Ik weet dat mijn boekhouding en aangifte in goede handen zijn bij Anita.”

Maartje de Boer