Uitbesteden financiële administratie tegen betaalbare prijzen! U scant, ik boek de administratie.

Wellicht bent u niet in de wieg gelegd om bonnetjes te verzamelen en te verwerken. Dan kunt u ervoor kiezen om de gehele administratie of een deel ervan uit te besteden. Dit kan eenvoudig middels scannen. Het grote voordeel voor u is dat de administratie bij u op locatie kan blijven en het scheelt in de kosten.

Bij Ovanko Administraties betalen de klanten voor de verrichte werkzaamheden. Hiervoor is een eerlijke, duidelijke en goed te controleren tarievenstructuur ontwikkeld. Het grote voordeel voor u is dat van te voren precies bekend is waar u aan toe bent en u niet achteraf een tegenvallende rekening krijgt voor het verrichten van onduidelijke werkzaamheden.

Ovanko Administraties werkt met het online boekhoudprogramma Twinfield. Met dit boekhoudpakket kan veel geautomatiseerd worden. Een bankkoppeling en het scannen van in- en verkoopfacturen zorgen ervoor dat er minder tijd aan de administratie besteed hoeft te worden en dat uw administratie bij u kan blijven. Door deze automatisering en de lage overhead kosten kan het uitbesteden van de administratie betaalbaar gehouden worden.

Nieuwsgierig wat Ovanko Administraties voor u kan besparen? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Contact gegevens

Ovanko Administraties
Spanker 21
1671 RV Medemblik

Tel: 06 - 294 68 336
E-mail: info@ovanko-administraties.nl
BTW nr. NL187701829B02
K.v.K. Hoorn 37161905

Sociale media

Facebook Ovanko Administraties Linkedin Anita Overmars-Koning